Июньские сльозы... укр

Червневі сльози...


Ідуть дощі, рясні дощі,
Це біль Землі у жалю оповитій,
І де не де білі хмарки,
Дарують світлі миті.

Вздовж вулиць сірих йдуть дощі,
Й потік краплинок долі,
Зливають слід червневих бід,
З її зрадливой долі.

Пливуть кораблики з паперу,
Струмочком в дію влиті,
А сльози болю та жалю,
В калюжі тягарем розбиті.

Й дитячий сміх навколо ллє,
Від радості поплигати в калюжі,
А серце жме, надії рушить,
Від тяжкості дівочої розлуки.

І як пройдуть дощі, природою сповиті,
І вийде сонечко й прогріє змиті миті,
З останньою краплиною зневіреної долі,
Зійдуть червневі сльози, лиш смуток у долоні.


Рецензии