Чоленгиижим-дир сен

Харлыг доштугда, изиг чайын безин
Кадыг бергелерни ажып эрткештин.
Могап шылай берген болзунза-даа,
Чанымга бо чедип келир-дир сен.

Делгем чуректиг,кызымак, чуткулдуг.
Торээн Тывавыстын ховар оглу сен.
Чуртталгамнын чырыткызы болган
Чоргааранчыг чоленгиижим-дир сен.


Рецензии