Батькам

Щаслива година
Родилась дитина.
Маленька красненька-
Трима в руках ненька.
Ці крихітні ручки
Матуся цілує
Кругленькії щічки
До губ пригортає.

Щаслива година
Родилась дитина
Голівку тримає
На тата чекає.
А далі сидіти,
А потім ходити
Безстрашно матусю
з роботи стрічати.

   Пам*ятай про про батька
   Пам*ятай про матір!
   Там твоя домівка,
   Де родивсь-то твій двір.
   Будь у серці з ними
   Полетівши в вирій
   Бо Батьківщина в мами
   В волосині сивій.

Щаслива година
Говорить дитина
Все вчиться робити
Добро від зла відрізняти.
Тут раптом садочок
Ведуть мами дочок
Вони ведуть сина
Радіє родина.

   Пам*ятай про про батька
   Пам*ятай про матір!
   Там твоя домівка,
   Де родивсь-то твій двір.
   Будь у серці з ними
   Полетівши в вирій
   Бо Батьківщина в мами
   В волосині сивій.

А дні промайнули
Кінець уже школи.
Їх син став дорослий
Парубок виріс дужий,красивий.
Батьки відлетять
Мов у вирій лелеки.
Полетіли навіки
В небо далеко.

   Пам*ятай про про батька
   Пам*ятай про матір!
   Там твоя домівка,
   Де родивсь-то твій двір.
   Будь у серці з ними
   Полетівши в вирій
   Бо Батьківщина в мами
   В волосині сивій.


Рецензии