Столетие техники... укр
Століття еволюції й прогресу,
Світ винаходів вчених та проектів,
Всі люди в часі техніки "по вуші",
Та миті втілення науки у регресі.
Весь світ кружляє у технічному балеті,
І в побуті із приладами у дуеті,
Що час нам ще у гонці у проекті,
Завбачно підготує до життєвих піруетів.
І кожен день світ начебто стає на краще,
Хоча прогрес у чомусь, це регрес у часі,
Та світ плекає кращі мрії на майбутнє,
Де лоно щастя є в технічному сюжеті.
Свидетельство о публикации №115080207141