Иногда молчание дороже... укр
Інколи хвилина мовчазна дорожча,
За все що Вас навколо окружляє,
Бо це мовчання, цінний скарб життя,
Що в змозі дарувати Вам хвилини щастя.
З мільйонів слів знаходимо одне,
Бо це єдине слово вірне,
Воно дарує горстку істинного відчуття,
На що й десятки слів не здатні.
Мовчання - цінність, що рятує почуття,
У ситуаціях безсилих подолати,
Й безмежність дій всього життя розіб'є нанівець,
Бо інколи хвилина мовчазна, дорожча.
Свидетельство о публикации №115080206197