Что такое любовь... укр

Що таке кохання...?


Кохання це росток, що виріс із надії,
Здобутий із зерна, закоханості мрії,
Де вся любов з душі з любов'ю окропила,
Й кохання із корінням у серці породила.

Кохання, шанс сплекати два щастя у одне,
Де серце плещеться в любові, і вірі у душі,
І все навколо є єдине, що щастя овива,
Бо вміло з'єднує у мрію й надію у чуття.

Кохання вимір щастя,та чистого добра,
Де вічно гріє сонечко над Вами обома,
Де вся природа бавиться й поєднує буття,
Для спільного світогляду з любов'ю відчуття.


Рецензии