Вона в думках...

Вона в думках, у серці її руки,
Така спокуслива  водночас така скута...

А я  сиджу на льодяній підлозі,
В руках спиртне, а у душі криваві сльози...

Вона в минулому, а постать у думках,
Щодня нагадує за відчай у розірваних серцях...


Рецензии