Если бы любовь была океаном... укр
Як би любов моя була для тебе океаном,
Я б кожен день твоє кохання у собі плекала,
І з кожним ранком у припливі дарувала,
Новий солодкий присмак безкрайнього кохання.
Солоність вод моїх для тебе переформувала,
На п'янкість хмелю ігристого бажання,
Любов'ю оповила у теплім русі вод,
Що б вічно у собі мрійливо пестити любов.
А як відплив почнеться при заході сонця,
Залишу на пісочці знахідки листочки,
Щоб будучи посеред темних діб,
Вражати пишністю й відвертістю бажання.
Як би моя любов була для тебе океаном...
Свидетельство о публикации №115080106330
Дмитрий Кульпин 02.08.2015 05:03 Заявить о нарушении
Изначально было взято как исходное слово любовь, а потом в процессе эволюции украинского языка появилось свое слово )
Благодарю
Злата Боголюбова 02.08.2015 08:05 Заявить о нарушении