Погода
Так настрій гарний на нас впливає,
І день минає в щасті та добрі,
Й емоції приємні наповняють.
Як тільки хмарки небокрай
Покрили сірими тінями,
Одразу ж настрій притупля
Приємні наміри та плани.
Погода є вісомим ричагом,
Що може управляти нами,
Бо очі дивляться й позив
У мозок відправляють данні.
Всі дивовижні відчуття ,
Ми можемо отримати очами,
Бо наш світогляд відкрива,
Поперед нами дивовижні барви.
Свидетельство о публикации №115080103258