Лёсу чалавечага быццё...
Лёсу чалавечага быццё.
Я заўжды бясконца буду рада
З вамі побач крочыць праз жыццё.
Чалавечнасць сэрца абагрэе,
Дабрыня хай выратуе нас.
Ад спагады ў душах пасвятлее,
З ёю будзе шчырасці запас.
Толькі б з імі мне не размінуцца,
Не растраціць і не раскідаць.
Шчыра добрым людзям усміхнуцца,
Ім за проста так усё аддаць.
Свидетельство о публикации №115073102871
Жюр22 03.03.2017 12:23 Заявить о нарушении