Було, то було

Що було, то було,
Нам плювали в чоло,
Ображали за те,
Що завжди нам святе.

Український наш світ,
Мови й думки політ,
Наше вільне життя
Та селянське буття.

Ми за землю свою
Умирали в бою,
Триста літ боротьби
Кріпосної доби.

Ось свободними ми
Уже стали людьми,
Є держава у нас
У критичний цей час.

В Україні людьми
Правлять зайди, не ми,
Це було так колись,
Звички ці збереглись.

Олігархи у нас
Різних зайдів це клас,
В них мільярди грошей
Від грабунку людей.

Так не буде завжди,
Час зітре їх й сліди,
Й українці тут в нас
Будуть жить супер клас.
30.07.15.


Рецензии