Месяц
У шэрых хмарах над зямлёй?
Чаму задумлівы, нясмелы?
І што ты бачыш пад сабой?
Чаму маркотны? Што з табою?
І невясёлы ты чаму?
Чаму табе няма спакою?
Мо, адзінока аднаму?
У небе ходзіш ты высокім
Самотны нейкі, трапяткі.
Халодны, ціхі і далёкі
І неразгаданы такі.
Свидетельство о публикации №115073007172
Вышли все на бережок у Небесной Речки...
Понравилось.
Вероника Ромашкина 13.04.2018 22:48 Заявить о нарушении