Люблю я лес
Люблю, калі ты і маўклівы.
Калі зялёны і цяністы,
Яшчэ,калі ты залацісты.
Люблю вясёлы і журботны,
Пявучы,радасны,маркотны.
Люблю, калі ты чысты-чысты.
Раскошны і такі празрысты.
Люблю цябе я, лес высокі,
Калі таемны ты, далёкі,
Калі ты сонечны і росны,
А лепш, калі дзівосна розны.
Свидетельство о публикации №115073005371