Над Тисою
У Рахові, над Тисою,
Сховалися дощі.
Стояла осінь тишею
В строкатому плащі.
Вдягалася туманами,
Купалась у росі
Між горами рахманними
У неземній красі.
Щоб ми там загостилися,
Пізнавши серцем край,
І радо надивилися
На цей карпатський рай.
28.07.2015.
Свидетельство о публикации №115073001955