Кохання

Кохання, це майбутнє у житті,
Воно у лоні мрії оповите,
Та втілює усі людські надії,
У справдження реальності та мрії.

Кохання вічне, та у серденьках живе,
Здоланне втіхою,у щасті майбутті,
Любов єдина є справжнісінькою у житті,
Тому що втілює всі спроби у бутті.

Це вдяка й цінність у взаємному чутті,
Що серце просить у впродовж всього в житті,
Кохання казка, як на взайм отримаєш в бутті,
Таку ж любов, що дарувати в змозі за роки.


Рецензии