Мiнливий настрiй

Як настрій може в нас мінятися за день,
Та що його формує за часи бадьорі,
Як можемо ми вплинути в лихі часи,
На нове формування настрою у мирі?!

Не знаю як, це загадка для нас,
Тому що настрій у житті не пророкуєш,
Та вилічити схему гострих змін,
В буденному житті, людині неможливо.

Ми можемо впливати,але з часом,
Та й з допомогою, з навколишнього світу,
Та це все марно, настрій не підвладний,
І ті малі потуги намагання - марні.

Наш день наступний, настрій, нам збудує,
Як й співвідношення із соціальним світом,
В різноманітні барви розфарбує будні,
Й наповнить повний келих різнобарвних миттів.
               


Рецензии