Волошкове поле

Волошкове поле зпозаранку,
Подарує нам з тобой кохання,
Подарує ночі волошкові,
А на небі зорі кольорові.

Сонце ясне променем надії,
Надихатиме всі наші мрії,
Вітер хмари понесе до краю,
Щоб із хмари понеслись до раю.


Рецензии