Ворожiння

Є тяжкий гріх, це ворожіння,
Воно Вас у оману заведе,
Та як показує життя, що нині,
Охочих ворожити досхочу.

Всі наговори та прокльони,
Вернуться Вам же ще й з лишком,
Не треба брати гріх на себе,
Що відійшло, не Ваше по життю.

Не ворожіть, та не шукайте ворожок зі стажем,
Це все на карму роду Вашого наляже,
Хоч трошки поміркуйте за дітей,
І все що в голові задумали, забудь те.


Рецензии