***
тонути і не бажати виплисти на поверхню,
торкатися губами цього обпалюючого повітря
і натикатися на це жорстоке вістря
знову і знову.
у холодних водах
танцювати це танго
з недоспаних ночей, надій, усмішок.
мені здається,
це так схоже на сніг,
що тане на губах від температури твого тіла.
так і я тану
від температури твоєї душі.
Свидетельство о публикации №115072810229