Малюся...
Малюся я за сонца, неба.
За тое, што даўно люблю,
Што зберагчы навекі трэба.
І за бярозавы той гай,
І за шчаслівы дзень малюся.
За мой прыгожы, дзіўны край,
Якім з дзяцінства ганаруся.
За мір малюся на зямлі,
Каб гора не спазналі дзеці.
Заўсёды ў радасці жылі
На мірнай, сонечнай планеце.
Малюся сэрцам і душой,
Малюся і прашу ў Бога:
"Усім дай шчасце і спакой
І не пакінь у бядзе нікога!"
Свидетельство о публикации №115072705894
Здоровья и благословений!!
Иван Радион 25.02.2023 12:21 Заявить о нарушении