Iдеальна мрiя
До чого тягнеться душа?
Що по ночам повстане перед Вами?
До чого все життя крокуєте з трудом?
Що Ваша мрія це багатство?
А чим всі гроші на Землі
Вам допоможуть при хворобі,
Що Вас оточують завжди?!
Що Ваша мрія, це здоров'я?
А що воно Вам дасть в житті,
Чи зможете Ви їм наїстись,
Чи одягнути в зимні дні?!
Що Ваша мрія, це є врода?
А що ця врода дасть в житті,
При мозку сильнім від природи,
Є плюс, але й є строк придатності в житті?!
Що Ваша мрія є у мозку,
І будучи найрозумнішим на Землі,
Це безперечно вам є благом,
Але цей розум у науку тягне.
Найбільша мрія Вашого життя - це спокій,
В котрім любов є головною у сім'ї,
Де діти й жінка у здоров'ї,
А Ваші думи чисті у труді.
Це мрія гарна і для кожного в житті,
Бо тільки поєднання всього побажання,
Щасливого й успішного надії виконання,
Де і сім'я, і Ви у вирі процвітання.
Тому плекайте мрію за життя,
Не повертайтеся спиною до надії,
У пошуках одного з всіх бажань,
Дивіться в оба, не прогавте решту побажання.
Свидетельство о публикации №115072703658