Полiтична вiйна

У кожної гігантської держави,
Імперіалістичні у житті її плани,
Та в цих ідеях, кривавих перебранок,
Я вірю щиро, не було по плану.

Завбачно скажу, що не проти росіян,
За всі століття помісі слов'янського народу,
Ми помішалися і є одного роду,
Так що велична частка їх, це частка величі і нас.

І вся війна, що зараз точиться поміж собою,
Не є війною, для населення держав,
Це не війна українця і росіяна,
Це політична гра, ціною нашого життя.

Нас кормлять з телевізорів брехнею,
Обмовлюючи двох з давніх часів братів,
А ми, як віслюки на  слово вірим,
І робимо свої, завбачно про зомбовані "пости".

Не розумію я, як може політичний фарс,
Через картину зі спектаклем у новинах,
Посіяти ворожість у серцях народів, громадян,
І відцуратися від родичів по крові.

Я щиро вірю, що війна пройде,
Як тільки-но, політики рішаться,
На всі умови, що призвели до війни,
І знову наш слов'янський рід зійдеться.


Рецензии