Рiзниця вiку
Бо через них вбачався опит днів,
Й кохання розуміння та й бажання,
Що можуть розлічати небеса.
Її бадьорість та мрійливість,
Плекали очі й відчуття,
Бо ніжність й романтичність віку,
Реформували прірву відчуття.
Різниця віка є найліпша примха,
Бо завбачає ниску помилок,
Що опит може розпізнати та прощати,
То молодість розіб'є на віка.
І як у казці, це кохання було вічне,
Бо їх помилки, накопиченню не місце,
У їх серцях захват та щирий подив,
І молодість її дарує їх любові свіжий подих.
Свидетельство о публикации №115072702002