Живе народ

Живе народ сьогодні
І хоче й взавтра жити,
Є мрії всенародні,
Але як їх здійснити?

І партії беруться
Народу послужити,
На виборах клянуться
Всі мрії ці здійснити.

І ось народ повірив
Та вибрав їх до влади,
А ті крадуть без міри
Збагачення заради.

Щоб менше грабували
Наш Президент порадив,
Щоб іноземці стали
На керівні посади.

Не довіряє нашим
Розумним товаристам
І навіть самим кращим,
Грабіжники всі чисто.

Імперії порядки
Про кадри керівництва
В нас діють, йдемо задки,
Бо це ж для виробництва.

При владі горлодери,
Та це не українці,
А зайди мільярдери,
Багаті аж по вінці.

Вони керують нами,
Постійно  нас грабують,
Хоч стали ми панами,
Та зайди нас мордують.
26.07.15.


Рецензии
Дуже своечасний, актуальний вiрш, сподобався.

Галина Зырянова   27.07.2015 08:34     Заявить о нарушении
Дякую за візит та оцінку.

Георгий Грищенко   27.07.2015 13:22   Заявить о нарушении