Е лише сьогоднi

Є лише сьогодні

Там є лише сьогодні,
До взавтра можна не дожить,
Такі думки народні
Там здійснюються кожну мить.

Там вороги стріляють
По всім будинкам кожен раз
І пожильців вбивають,
Такий кривавий в них наказ.

Побільше убивати
Всіх мирних і простих людей,
Будівлі руйнувати
Та не жаліти і дітей.

Такий цей світ бандитів,
Та взавтра в нього теж нема,
Народ їх зненавидів,
Поглине їх усіх пітьма.

В народу ж взавтра буде,
Його не будуть убивать,
Ложімо ж хрест на груди,
Дай, Боже, в мирі проживать.
25.07.15.


Рецензии
Боже, пiшли мир i спокiй. З повагою.

Галина Зырянова   27.07.2015 18:23     Заявить о нарушении
Приєднуюсь до Вашої молитви. Дякую за візит.

Георгий Грищенко   28.07.2015 09:58   Заявить о нарушении