Погано

Раніше ми всі жили легко так,
Були здорові і турбот не мали,
А зараз біль стискаємо в кулак,
Бо ми всі стали жертвами навали,

Навали яка роз'їдає нас,
З середини немов якась хвороба,
Та прийде мить, коли скінчиться час,
І обірветься наша радісна дорога,

І кожен має через це пройти,
Через всі болі та страждання,
Забути про проблеми та знайти,
Знайти заради чого виникає це бажання..


(с) Copyright Escupir (rules) 2015


Рецензии