Любов до вiтчизни
Як росіянин возвеличує Росію,
Як і поляки Польщу полюбляють,
Так українець цінує Україну.
Не треба гніватися і кидатися словами,
Немов ми українці є як нація нова,
Та все ж любов до неньки, до вітчизни,
У кожного населення своя.
Любов до дому, де рідна мати колисала,
Любов до місць, де у коханні мандрували,
Любов до почуттів, що першими в житті бували,
Любов до самого початку нашого єдиного життя.
Ми нація хоча і молода,
Всього з чотирнадцятого віка в документах,
Та як населення у кожної держави,
Є патріотами з великим почуттям.
Свидетельство о публикации №115072601932