Не може бути мир збудований в йною

Не може бути мир збудований війною
Без армії не може бути генерал
Не може жити явір без води над  висохшою долиною
І без трембіти   сумуватиме вівчар

Без цвіту льону над Поліссям перестане грать веселка
А без благословіння не існує добрих справ
Без вітру не буває хвилі моря
А мудрі книги є початок всіх навчань

Без маминої усмішки світ буде чорно-білим
Без сонця не пророститься зерно
Без мудрого вождя країна скотиться у прірву
Громада згуртуватись мала би давно

Від гасел не розквітне Україна
Без виробництва власного
Не буде вдягутим і ситим власний люд

Навчання добрим справам і любов до власної родини
Підтримку кожному трудящому
І милосердя всім, хто потребує звідусюд


Рецензии