Кохання - ворог?

Дивись мені в очі,
загіпнотизую тебе.
На вушко прошепочу
"без тебе так зле"!

Ні краплі правдивої,
тобі на жаль не дано.
Ми грали занадто довго,
в пляшку та вино.

Мої руки відігравали,
на клавішах гарні етюди.
Ти бачив це у мареннях,
я ж була наче усюди.

Дівчина що завжди плутає,
кохання з грізним ворогом.
Насправді маленька залякана,
та хоче вбитись морозивом.

Ти посмішку ясну не забув,
не намагайся навіть заперечити.
Твій поїзд та файне місто,
гадаєш зможе тобі щастя забезпечити?


Рецензии