Доня
Моя мрійлива й рідненька, золотко дитя,
Кохаю мою лялечку за всі її літа,
Що щастя дарувала мамі за всі разом свята.
Такої гарної дитини, як ангела мого, нема,
Бо квіточка мого життя, лиш в мене, золота,
Це гордість на майбутнє та щастя цілого буття,
Ти моя ниточка, що в змозі об'єднати, кохання та життя.
Моя мрійлива королева, ти у житті для мене все,
Ти той промінчик щастя, що здобуває віри у буття,
Заради тебе, кицька, моє кохання здобуло життя,
Ти мов маленька книжка, де сформувалася любов одна.
Свидетельство о публикации №115072407333