Реальнiсть

Чи може людина в щастя вбачати,
Коли за життя мало де вдяка,
Де віра - зневіра, де щастя - біда,
Як хочеться вірити в дитячі дива.

З дитинства ми мрієм у сні й наяву,
Про щастя в майбутнім і силу нову,
А мрія й надія розіб'Ється за раз,
Як тільки зі світу чудес поверта.

Життя це реальність і мрій тут нема,
Брутальна є здатність до правил життя,
Чи може мрійливе дитя, що зростає,
Так само, як зрання, блукати де є...

З роками всі мрії в надії зійдуть,
І з кожними днями реальність знайдуть,
Що всі побажання зіб'ють нанівець,
В жорстокі критерії буття заведуть.
               


Рецензии