О, царi...

В країні безлад та розруха,
Мільйони жителів в бігах,
Де їх за місяці безкарні,
Примусили в переселенці перейти.

Коли ж закінчиться той цирк на дроті,
Що з нас політики за ці роки зробили,
Чи може буть твереза помислом людина,
Коли такі актори на посадах в нас сидять?!

Не знаю, як змінити зовнішню картинку,
Та в цім, нам, зовсім сенсу жить нема,
В такій глибокій прірві не були ще,
Та щиро намагаюсь вірити й не будем.

Почуйте нас, о владні ви царі,
Хоча б на трошки відійдіть від ложки,
З таким запалом як гребете хабарі,
Зробіть й для нас, населення, хоч трошки.
               


Рецензии
Примусили в переселенці перейти. Виправіть.

Александр Даниленко 4   01.08.2015 21:11     Заявить о нарушении
С телефона печатаю, бывает )). Спасибо

Злата Боголюбова   01.08.2015 21:17   Заявить о нарушении