Помилки

Ми люди і в нашому житті, помилки це гарант,
Що досі дишемо ми й живемо,
Бо тільки ті існують без помилок,
Що у трунах лежать засипані землею.

Помилка, це нормально й повсякчасно,
Бо за життя, всім спланувати нереально,
Це ті маленькі помислом незаплановані буття,
Що у подальшому формують нове майбутнє.

Помилки - добре, бо як ми б діяли в житті?
Вони ж для нас світогляд розширяють,
Та сенс життя осмислюють в буття,
Для існування паралельного життя.

Робіть помилки, відступайте від ідей,
Формуйте у собі нову реальність,
Бо почуття кохання та відважність,
Це необхідність, забаганка нашого життя.


Рецензии