Лечу

Купую квиток у майбутнє,
Сідаю в літак і лечу,
Там мабуть погане відсутнє,
Це я від науки почув.

Немає там бідних й нещасних,
Заможні й щасливі живуть,
Імперій немає там власних,
Життя там це творчості путь.

Для нас неймовірна то казка,
Тому і лечу я туди,
Прошу їх зустріньте будь ласка
Щоб я не блукав як завжди.

Бо знову кудись заблукаю,
Вернуся в скажений наш світ,
Який досконально я знаю
Як царство лукавства і бід.

Кохана моя теж лукава,
Тож я в самотині живу,
А в тім майбутті є забава
Й самотнім себе не назву.

Тут я прокидаюсь раптово
І думка пульсує в мені,
Як кажуть дурня одне слово
Ввижається тільки у сні.
23.07.15.




               


Рецензии