Хто такi паэт
І той, хто вершаў не піша
Паэт - гэта той, хто пазбаўляецца вузаў
І той, хто іх накладвае на сябе
Паэт - гэта той, хто верыць
І той, хто паверыць не можа
Паэт - гэта той, хто ілгаў
І той, каму таксама ілгалі
Той, хто зваліўся
і той, хто ўстае
Паэт - гэта той, хто адыходзе
І той, хто адысці не можа
Тадэвуш Ружэвіч
Свидетельство о публикации №115072300811
Паспрабую перакласці за вамі.
Але пазней.
Ольга Маро 03.10.2015 08:34 Заявить о нарушении