***

Не раз здавалася, што я
Жыццё пачаў без гора -
Так Чалавечак на Плыце-
У самым Цэнтры Мора -

Крычыць -Зямля- ён для таго,
Каб зразумець так скора -
Як шмат ілжывых Берагоў
у Жыцці і хвалях Мора.
   
              Эмілі Дзікінсан


Рецензии