Дiвчина й кохання

Ніжний погляд на собі раптово відчуває,
Озирається навколо, погляд зустрічає,
Соромливо та незграбно смикає волосся,
Його погляд пронизає тіло, аж до дрожі.

Перший погляд, привітання,ніжних рук стискання,
Шепіт в вушко, притискання, відчуття реальні,
Почуття закоханості в серці розпочнеться,
Ніжність відчуттів реальних, вогнищем займеться.

Сором’язливість дій мрійливих в серці всі обмеження зніме,
Та у щире відчуття кохання у душі об’єднує в одне,
Що на два коханих серця у щасливе й ніжне добере,
Де закоханні в любові у сади чудесні попаде.


Рецензии