Мрiя

Що може дарувати відчуття
Омріяні роками у турботі,
За радісне й щасливе майбуття,
Надією у вирі мрії оповиті?

То може просто втрачені часи,
Або й роки у скруті мрією окуті,
Та виплекані всі секунди та роки,
Що маєш у майбутньому прожити.

Мрія - це ліпший світ надій,
Що в змозі дарувати віра,
У краще проживання в світі мрій,
Для кожного мрійливого бажання.
            


Рецензии