Здоровье... укр
Найцінніше в житті є здоров"я,
Бо без нього життя, повне лихо,
Тільки міцне здоров"я покаже,
Що най справжнє є лихо та втіха.
Бережіть, то є скарб у майбутнє,
Та ніякі пігулки не рай,
Коли тіло приковане к ліжку
Та хворіє із тілом душа.
Зберігайте здоров’я роками,
Закаляйтеся тілом часами,
Тільки міцне здоров’я, білет у життя,
Та надбуток в майбутнє придбає.
Свидетельство о публикации №115072302828