Единственная любовь... укр
Чи вміє кохання прощати,
Образи душі заміщати,
Новими стежками блукати,
Та щастя в житті набувати?
Кохання мінливе, вразливе,
Структура крихка та подільна,
На рівні, градації й віри
У щирість та чистість довіри.
Кохання в житті - єдине,
Закоханість же є - мінлива,
Різниця у цих почуттях неймовірна,
Бо ділить кохання на чесність і віру.
Та ж сила любові дзеркальна та ніжна,
Вона у житті єдина є втішна,
Кохайте коханням, діліться з коханим,
Бо щастя від цих відчуттів - нереальне!
Свидетельство о публикации №115072302705