Доля

Доля наша, це життя в житті,
Де кожен час блукаємо стежками,
Що по обидві сторони від зла й добра,
Що нас на протязі життя долає.

Ці сторони нас бавлять з дня у день,
Бо речі, що оточують нас майже вічні,
А ми це стежка, що веде у мрії,
В своє майбутнє й бажане життя.

І кожен день, ми рішення приймаєм,
Яку із стежок обираєм для життя,
І від кінечної, що обирає для нас доля,
Ми йдем кривою по подіям нашого буття.

Все наше існування, плекає доля,
І в цих руках ми борсаємось по життю,
Плекайте долю, обирайте вволю,
Бо в кожній стежці є точка прибуття.
             


Рецензии