Нельга

Які быў час у той радаснай пары,
Калі за ручкі трымалісь дзеці, мы!
Якое добрае надвор’е было ў сяле,
Калі мы ладзілі тваё вяселле!..

Якія рознакаляровыя цуды там цвілі…
Мы з малодшым братам з’елі ўсе бліны!
Якія розныя пачуцці трымалісь ў паветры…
Мы і сястра старэйшая з усмешкую былі!

Якая была прыгожая маці, татка малады,
Якой быў мой родны дзяцька цудоўны…
Нельга забываць тыя маладыя гадзіны,
Нельга забываць родныя, дзяцінскія мясціны…


Рецензии