Дитяча посмiшка
І їх привітний сміх - це втіха,
Бо тільки з дзвоничком в душі,
Ми потрапляєм на життєві стежки.
Безцінний скарб - це посмішка душі,
Бо посмішка дитини - щирість,
Їх розум, ще не втягненій до гри,
Що грається нитками підсвідомість.
Це чудо, дар небесний з висоти,
Що кожен раз у небі ми вбачаєм,
І кожен сміх дитячий у душі,
Із райдугою на траві зрівняєм.
Дитяча щирість - безкінечна,
Вона - це скарб людський, доречний,
Бо радість що дарую відчуття, безмежні,
А настрій всім від цього, завжди чесний.
Свидетельство о публикации №115072204108