Дяка минулому

Я дякую минулому, що за життя мене змінило,
Та у реальність сформувало, нове для людства майбуття,
В моєму погляді в майбутнє, вісома доля - це "було",
За все минуле дякою, що врешті відійшло.

Минуле нас формує, випробовує життям,
Та тяжкість перешкод, здолана для буття,
Тому що всі гріхи, що на душі минулій,
Ми маємо змінити на благо наших буднів.

Наш стержень у душі роками формувався
І те яким ти став, тягар з минулого поклався,
Всі травми для людей психологічні - вічні,
Та і без шрамів від подій, наше життя не вічне.

Тримайте всі удари долі стійко,
Це викарбовується на стежці - примха,
Бо досвід, що дарує нам минуле незбагненний,
І цінність його дій в житті - безцінна.


Рецензии