Мiй сад

Я  бачу  свою  країну,
Немов  занедбаний сад,
Хоча він  і не старий  ще,
І здатен врожай  давати,
Нам  хочеться   ВСЕ І  ШВИДКО!
Нехай попрацює  хтось там,
Чиновник  чи депутати?
Вони  не змогли чогось!
Поганий не я міністр,
То він не  працює  десь там,
Агов, люди  може досить!
Дозвольте пораду  дам?
Не критика треба – ПРАЦЯ,
Багато  і кожний  день,
Не варто на зміни   чекати,
Воно  само не прийде,
Не дайте  хабар,
Хоч  і просять,
Завжди поважайте
ЗАКОН,
І сад  наш розквітне плодами
Під пишною  зеленню  крон!
22.07.2015


Рецензии