Ценности жизни... укр

Цінності життя


Що за життя ми маємо, бажаєм?
Що просимо у Бога для буття?
Чи вічне те, що зараз ми бажаєм,
Та цінність нашого бажання для життя?

Те цінне, що в душі роками ми плекаєм,
Що у душі виношуємо мов дитя,
Та із бажанням ми мандруємо по долі,
Те цінне для душі, що маємо - життя!

Допоки ми живемо, у нас живе душа,
Допоки ціле серце, живе у нім любов,
Допоки ми свідомі, тверезість наших дій,
Бо все життя - чудове, аби душа - чиста!

Все вічне у нас в долі, бо вічність майбуття
Плекається у лоні і вічності життя,
Де віра й сила волі в свідомості буття,
Та радість до дитинства у радості життя.
               


Рецензии