Вера в Бога... укр
Чи вірите Ви у душі у Бога?
Чи в дії у житті своєму бачите його?
Чи віра Ваша в існування Бога ціла,
Та чи проекція Ви Бога на землі?
Я є людина, що в Бога вірила завжди,
Його присутність у житті, завжди я відчувала,
Я вірю, що храм Божий у душі,
Та тільки через серце ми пірнаємо до цілостності нашої душі.
Велика шана діям Бога та вічному його терпінню,
Бо велич його дій в житті людей - велична,
Я зичу повернутися до Бога у житті,
Та вірою в його буття, своє майбутнє - будувати.
До храмів та церков, ходити по бажанню,
Та Бога у собі плекати - завжди й назавжди,
Бо дії його вічні та благі,
І з вірою його в душі, Ви завжди вічні!
Свидетельство о публикации №115072203124