Ще не вмерла...
Погана хвороба
Коли власний егоїзм
Для когось є "свобода"
Згине наша Україна
Як роса на сонці
Вже панують чужаки
У рідній сторонці
Наші душі вони гублять
За свою "свободу"
Та показують, усім
Якого вони роду!
Свидетельство о публикации №115072106736