Я не прыйду

Я не прыйду.
Хопіць, думкі, вам раіцца –
шчасце знайду, ці бяду?
Я не прыйду.
Ззяе росамі раніца.
Лесам вясновым брыду.
Я не прыйду.
Гукі музыкай раняцца.
Я не прыйду,
не збылася абранніца.
Я не прыйду…


Рецензии