Я думала - зрывалася да дна...

Я думала, што час – усё даб’е...
Ды недзе, за смяротнымі часамі,
згарнулася прастора на табе,
нібы змяя, што хвост сабе кусае.

Аж дух займала кола круцізна,
і расшчапляла будучнасць знямога,
я думала – зрывалася да дна...
Ды ў бездані ёсць бездань не адна,
і прорва міласэрнасці – у Бога.


Рецензии